ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΕΤΑΠΛΑΣΤΕΣ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΙΠ. ΥΓΡΑ ΛΙΠ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΛΙΠ.

Acadian

Kelp Meal

Fish-fert

Biofertin

 

Οργανικό Φυσικό Λίπασμα πλούσιο σε μάκρο και μίκρο θρεπτικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Προέρχεται από εκχύλισμα φυκιών θαλάσσης του γένους Ascophyllum Nodosum  που συλλέγονται από τα κρύα και καθαρά νερά του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού και στη συνέχεια επεξεργάζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους προκειμένου να διατηρήσουν το πλούσιο φυσικό τους περιεχόμενο. Παράγεται από την Acadian Seaplants Ltd., την μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως στον χώρο των λιπασμάτων που προέρχεται από φύκια θαλάσσης. Περιέχει:
-Κυτοκινίνες, Αυξίνες, Γυββερελίνες
-Αμινοξέα
-Ιχνοστοιχεία (Fe, Mg, Mn, Cu, Zn, κτλ.)
-Βιταμίνες
-Υδατάνθρακες
-Κύρια στοιχεία (Ν,Ρ,Κ)
-Δευτερεύοντα στοιχεία (S, Ca, B, κτλ.)
* Υδατοδιαλυτή σκόνη

          Βαζ. 250 γρ.
          Βαζ. 500 γρ.
          Κουβ. 5 κιλ.
          Χαρ/τιο 20 κιλ.

          Χαρ/τιο 40 τεμ.
          Χαρ/τιο 30 τεμ.
                        -
                        -


Πιστοποιημένο για Βιολογική καλλιέργεια

* Υγρό Συμπυκνωμένο (32% προϊόν φυκιού)
          Φιαλ. 250 cc.
          Φιαλ. 1 lt.
          Δοχ.    5 lt.
          Χαρ/τιο 40 τεμ.
          Χαρ/τιο 12 τεμ.
          Χαρ/τιο   4 τεμ.

 

Φυσικός ενεργοποιητής εδάφους και πηγή απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων για τα φυτά. Προέρχεται από φύκια θαλάσσης του γένους Ascophyllum Nodosum τα οποία αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο προκειμένου να διατηρήσουν τα θρεπτικά τους στοιχεία. Είναι προϊόν της Acadian Seaplants Ltd., η οποία εγγυάται για την ποιότητα και την σταθερότητα του προϊόντος.

Το KELP MEAL περιέχει:
-Υδατάνθρακες (Λαμιναρίνη, Μανιτόλη και Αλγινικό οξύ)
-Ιχνοστοιχεία
-Αμινοξέα
-Βιταμίνες
-Κυτοκινίνες, Γυββερελλίνες και Αυξίνες
-Άλλα κύρια και δευτερεύοντα στοιχεία

Χρησιμοποιείται ως μεταπλάστης εδάφους και ως πηγή συνεχούς τροφοδότησης των φυτών με θρεπτικά στοιχεία (σταδιακή αποδέσμευση σε 24 μήνες). Επίσης βοηθά στην μείωση του πληθυσμού των νηματωδών καθώς και στην αύξηση της ανθεκτικότητας των φυτών σε πολλές ασθένειες. Αντικαθιστά πλήρως την κοπριά.

 

Διατίθεται σε:        σακί 25 κιλ.

 

Πιστοποιημένο για Βιολογική καλλιέργεια

 

Υψηλή πηγή Αμινοξέων & Υγρό Οργανικό λίπασμα που προέρχεται από την κρύα ενζυματική υδρόλυση φρέσκων ψαριών του βόρειου Ατλαντικού ωκεανού. Λόγω της ειδικής αυτής επεξεργασίας, το Fish-fert  διασπά την πρωτεΐνη του ψαριού στην αλυσίδα των αμινοξέων της χωρίς να τα καταστρέφει ενώ παράλληλα διατηρεί όλα τα θρεπτικά στοιχεία που προϋπάρχουν στο ψάρι. Το Θρεπτικό του περιεχόμενο περιλαμβάνει:
-Αμινοξέα
-
Μάκρο στοιχεία (ΝΡΚ, 2-4-0,5)
-Μίκρο στοιχεία (S, Ca, B κ.τ.λ.)
-Ιχνοστοιχεία (Fe, Mg, Zn, Cu, Mo, κ.τ.λ.)
-Βιταμίνες
-Ένζυμα
-Έλαια
-Αναπτυξιακές Ορμόνες
Με το Fish-fert  επιτυγχάνουμε αύξηση της παραγωγικότητας των φυτών, μεγέθυνση του καρπού, βελτίωση της ποιότητας της συγκομιδής και ανάπτυξη υγιών και ανθεκτικών φυτών.

 


Πιστοποιημένο για Βιολογική καλλιέργεια
Φιαλ. 1 lt. Χαρ/τιο 12 τεμ.
Δοχ. 5 lt. Χαρ/τιο 4 τεμ.


BIOFERTIN-sign
Τα οργανικά-βιολογικά κοκκώδη λιπάσματα σταδιακής αποδέσμευσης BIOFERTIN παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας οργανικές πρώτες ύλες προερχόμενες από φυτικά και ζωικά υποπροϊόντα και φυσικά ορυκτά. Μέσω συνεχούς παρακολούθησης των ποιοτικών χαρακτηριστικών του λιπάσματος από την παραγωγή έως τη συσκευασία του και διαρκών ελέγχων των πρώτων υλών και του τελικού προϊόντος εξασφαλίζεται ότι τα οργανικά-βιολογικά κοκκώδη λιπάσματα BIOFERTIN συμμορφώνονται με όλους τους εθνικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες όσον αφορά στην ασφάλεια του προϊόντος.

Η οικογένεια των οργανικών κοκκωδών λιπασμάτων BIOFERTIN περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά τύπων N-P-K (Αζώτου-Φωσφόρου-Καλίου) προκειμένου να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες θρέψης της κάθε καλλιέργειας. Όλοι οι τύποι περιέχουν υψηλά επίπεδα οργανικής ουσίας που βελτιώνουν την ικανότητα αφομοίωσης των θρεπτικών στοιχείων από τα φυτά και αυξάνουν τους πληθυσμούς των ωφέλιμων μικροοργανισμών του εδάφους.
 
  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
- Θρεπτικά στοιχεία για τα φυτά από τη μητέρα φύση.
- Σταδιακή αποδέσμευση των θρεπτικών στοιχείων για ομαλή
  ανάπτυξη.
- Απορροφώνται και αφομοιώνονται εύκολα από τα φυτά.
- Δεν ξεπλένονται και δεν εξατμίζονται.
- Έχουν ειδικά διαμορφωθεί σε κόκκους διαμέτρου 0,8 - 4,0 mm 
  για εύκολη και πρακτική χρήση.
 
NPK 10-4-3 
Το BIOFERTIN 10-4-3 είναι εγγυημένα ένα πλήρως φυσικό οργανικό λίπασμα, ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει μία μεγάλη ποσότητα οργανικού αζώτου εξολοκλήρου διαθέσιμη στις καλλιέργειες. Συμβάλει στη γονιμότητα του εδάφους σε δύο επίπεδα:
1) Θρεπτικό Επίπεδο: Προσφέρει άζωτο και όλα τα άλλα ζωτικά στοιχεία για τα φυτά σε βέλτιστη ποσότητα και ποιότητα.
2) Βιολογικό Επίπεδο : Συμβάλλει στην αναζωογόνηση της ριζόσφαιρας παρέχοντας οργανική ουσία (χηλικοποίηση των μετάλλων, διέγερση της ανάπτυξης).

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
Πουπουλάλευρο, κρεατάλευρο, γκουανό, εκχύλισμα χυμού τεύτλων (βυνάσση) και κακάο
NPK 6-15-3 
Το BIOFERTIN 6-15-3 είναι ένα πλήρως οργανικό λίπασμα. Είναι εγγυημένα καθαρό και απαλλαγμένο από μύκητες, παθογόνα και φυτοπαθογόνα βακτήρια. Έχει υποστεί αφυδάτωση και είναι σε μορφή κόκκων. Το BIOFERTIN 6-15-3 μπορεί να εφαρμοστεί με οποιονδήποτε διανομέα κοπριάς ή λιπάσματος και είναι κατάλληλο για όλες τις καλλιέργειες. 

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
Οστεάλευρο, κρεατάλευρο, γκουανό και εκχύλισμα χυμού τεύτλων (βυνάσση)
NPK 6-8-15  
Το BIOFERTIN 6-8-15 βρίσκεται «στην κορυφή της λίστας» των φυσικών οργανικών λιπασμάτων. Είναι εγγυημένα καθαρό και απαλλαγμένο από μύκητες, παθογόνα και φυτοπαθογόνα βακτήρια. Έχει υποστεί αφυδάτωση και είναι σε μορφή κόκκων. Το BIOFERTIN 6-8-15 μπορεί να εφαρμοστεί με οποιονδήποτε διανομέα κοπριάς ή λιπάσματος και είναι κατάλληλο για όλες τις καλλιέργειες. 

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
Οστεάλευρο, κρεατάλευρο, γκουανό, εκχύλισμα χυμού τεύτλων (βυνάσση), θειϊκό κάλιο (ορυκτό) και αιματάλευρο

 

Πιστοποιημένα στη Βιολογική Γεωργία

 
Διατίθενται σε:        σακί 25 κιλ. 


   
Ερμού 1 & Θεοτοκοπούλου, 144 52 Μεταμόρφωση
Τηλ. 210 284 5891, 210 285 5061  Fax. 210 281 7971

e-mail :
info@humofert.gr

 

Σχεδιασμός σελίδας: OVERNET