ΠΕΛΑΤΕΣ


Η HUMOFERT ABETE διαθέτει τα προϊόντα της στους τελικούς χρήστες, δηλαδή επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιεργητές, μέσω συνεργαζόμενων γεωπονικών καταστημάτων, φυτωρίων και garden centers. Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα με συνεργαζόμενα καταστήματα που διαρκώς αυξάνονται σε αριθμό καλύπτοντας γεωγραφικά ακόμα περισσότερες περιοχές και δίνοντας τη δυνατότητα στους τελικούς καταναλωτές να προμηθευτούν τα προϊόντα της εταιρείας όσο πιο κοντά γίνεται στον τόπο διαμονής τους ή στην τοποθεσία που καλλιεργούν.

Όλοι οι συνεργάτες του δικτύου διανομής των προϊόντων της HUMOFERT ΑΒΕΤΕ έχουν άρτια επιστημονική κατάρτιση σε γεωπονικά θέματα και άρτια ενημέρωση από τους γεωπόνους της HUMOFERT ABETE ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν τα προϊόντα της εταιρείας και να δίνουν ορθές και πλήρεις οδηγίες για τη χρήση και εφαρμογή των σκευασμάτων, την προστασία του τελικού χρήστη και την ασφάλεια των καλλιεργειών. Επιπλέον το τμήμα τεχνικής υποστήριξης προϊόντων της εταιρείας είναι πάντοτε διαθέσιμο να απαντήσει σε οποιαδήποτε τεχνική ερώτηση που αφορά στα προϊόντα της εταιρείας τόσο σε επίπεδο Β2Β (ερωτήσεις συνεργατών) όσο και σε επίπεδο B2C (ερωτήσεις τελικών χρηστών).

Εκτός της Ελληνικής αγοράς, η HUMOFERT ABETE έχει παρουσία με τα προϊόντα της και σε αγορές του εξωτερικού όπως στην Αίγυπτο, Αλβανία, Αλγερία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Κροατία, Κύπρο, στο Μπαχρέιν, στη Ρουμανία, στη Σαουδική Αραβία και στην Τυνησία ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για εξαγωγή των προϊόντων της και σε άλλες χώρες. Στόχος της εταιρείας είναι η επέκταση του δικτύου της σε ακόμα περισσότερες χώρες αλλά και η ευρύτερη δυνατή διείσδυση των προϊόντων της στις υφιστάμενες αγορές.

greekmap

WorldMap