ΝΕΑ

Η 29η διεθνής έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη προσέλευση και συμμετοχή από πολλές χώρες του κόσμου. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες του Stand μας από την Ελλάδα και το Εξωτερικό αφενός για την ευκαιρία να συζητήσουμε μελλοντικές και υφιστάμενες συνεργασίες και αφετέρου για το ενδιαφέρον τους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες της Humofert.

 

Στα πλαίσια της 29η διεθνούς έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 20/10 - 23/10/2022 η Humofert διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Workshop με θέμα: Δημοσίευση Πειραματικών Αποτελεσμάτων, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, 17:00-19:00.

Η δράση χρηματοδείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινονοτομία (ΕΠΑνΕΚ)".

Η HUMOFERT συμμετέχει στην 29η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 20/10 - 23/10/2022. Σας περιμένουμε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Stand 27, Περίπτερο 8 για να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και να βρούμε λύσεις στις ανάγκες θρέψης των καλλιεργειών σας.

Ο καινοτόμος βιοδιεγέρτης ανάπτυξης Nitrostim, εφαρμόστηκε σε πειραματικό αγρό σε καλλιέργεια βιομηχανικής τομάτας με εξαιρετικά αποτελέσματα.

 Στο παρακάτω φυλλάδιο μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερώς τα αποτελέσματα του πειράματος.

Nitrostim - Βιομηχανική τομάτα

Ο καινοτόμος βιοδιεγέρτης ανάπτυξης Nitrostim, εφαρμόστηκε σε πειραματικό αγρό σε καλλιέργεια αραβοσίτου με θεαματικά αποτελέσματα.

 Στο παρακάτω φυλλάδιο μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερώς τα αποτελέσματα του πειράματος.

Nitrostim - Αραβόσιτος

Ο καινοτόμος βιοδιεγέρτης ανάπτυξης Nitrostim, εφαρμόστηκε σε πειραματικό αγρό σε καλλιέργεια σκληρού σιταριού με άριστα αποτελέσματα.

 Στο παρακάτω φυλλάδιο μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερώς τα αποτελέσματα του πειράματος.

Nitrostim - Σιτάρι

BANNER AGROTICA 2020 GREEK

Η HUMOFERT συμμετέχει στην 28η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 30/1 - 2/2/2020. Σας περιμένουμε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Stand 27, Περίπτερο 8 για να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και να βρούμε λύσεις στις ανάγκες θρέψης των καλλιεργειών σας.

BANNER AGROTICA 2018 GREEK

Η HUMOFERT συμμετείχε στην 27η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη από 1-4/2/2018.

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό που εκδίδεται από την αλυσίδα γεωπονικών καταστημάτων και φυτωρίων ΦΥΤΟΝΕΤ άρθρο της εταιρείας μας με τίτλο "Χημικό, Οργανικό ή Οργανοχημικό λίπασμα; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα"

Το υγρό λίπασμα βορίου BORONIL που δημιουργήθηκε μέσα στο 2015 από τη HUMOFERT ABETE προσφέρει σημαντικά οφέλη στους καλλιεργητές.

Ο νέος χηλικός σίδηρος της HUMOFERT ABETE ονομάζεται FERILION και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σιδήρου των φυτών με γρήγορο, αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.

Ένα από τα νέα σκευάσματα που προστέθηκαν το 2015 στον κατάλογο της HUMOFERT ABETE είναι και το AMINAL.

Το μικροβιακό διάλυμα BIOGUN έχει πλέον το δικό του φυλλάδιο από το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το σκεύασμα, όπως ιδιότητες, τρόπους και δοσολογίες εφαρμογής κ.α.

Δημιουργήθηκε και είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο φυλλάδιο που περιέχει πληροφορίες για το μικροβιακό διάλυμα TRIACTIVE.

Το φυλλάδιο των οργανοχημικών λιπασμάτων ECO plant FOOD περιέχει σημαντικές πληροφορίες τόσο για τα λιπάσματα ECO plant FOOD όσο και γενικά για τα πλεονεκτήματα των οργανοχημικών λιπασμάτων έναντι των χημικών λιπασμάτων.

Η γκάμα προϊόντων της HUMOFERT ABETE εμπλουτίστηκε πρόσφατα με τη νέα σειρά οργανοχημικών κοκκωδών λιπασμάτων ECO plant FOOD.